Universitatea Politehnica Timișoara
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cazări

 
 

Universitatea Politehnica Timişoara administrează un număr de 16 cămine studenţeşti din care 14 sunt amplasate în Complexul studenţesc iar 2  sunt amplasate în perimetrul Facultăţii de Mecanică.

Căminele din Complexul studenţesc sunt amplasate pe Aleea Studenţilor şi sunt supravegheate prin sisteme video.

Toate căminele oferă membrilor comunităţii UPT (în primul rând studenţilor) spaţii de cazare moderne recent amenajate şi utilate (conexiune internet, cablu TV, frigider).
Liste cu studenții fără precazare - cazați în căminele UPT **

**Studenții sunt așteptați în intervalul 28-29 septembrie orele 08:00-14:00 la administrația căminului repartizat, pentru cazare.
 


Liste cu studenții de la ciclul LICENȚĂ admiși în septembrie 2022 - cazați în căminele UPT *

Liste cu studenții de la ciclul MASTER admiși în septembrie 2022 - cazați în căminele UPT *

* Vă rugăm să vă prezentați la cazare în perioada 23-26 septembrie 2022.Liste cu studenții de la ciclul LICENȚĂ admiși în iulie 2022 - cazați în căminele UPT
 


 
 

 Informații precazare candidați admiși în anul I MASTER, în sesiunea iulie 2022-2023

 

Dacă dorești să te cazezi în căminele UPT, pe baza contului instituțional poți realiza procesul de precazare online pe platforma  https://student.upt.ro/.

Pentru autentificare pe platforma https://student.upt.ro, candidații absolvenți ai UPT vor folosi în continuare conturile instituționale utilizate pe durata ciclului de licență.

Pentru candidații absolvenți ai altor universități, au fost create conturi de student UPT (prenume.nume@student.upt.ro) care au fost comunicate, prin email la adresa indicată în formularul de înscriere, respectiv prin mesaj la numărul de telefon declarat în același formular.

 

Procesul de precazare se desfășoară în perioada 8 - 31 august 2022 și cuprinde următoarele etape: 

 • 8-14 august 2022 – selectarea căminelor puse la dispoziție, în ordinea descrescătoare a preferințelor, online pe https://student.upt.ro;
   
 • 18-31 august 2022 – alegerea și confirmarea locului dorit în căminul în care ați fost repartizat, online pe https://student.upt.ro.

Menționăm că distribuirea în cămine se va face în funcție de media de admitere și de numărul de locuri disponibile în fiecare cămin, pentru anul I master. Pentru soluționarea eventualelor probleme întâmpinate pe parcursul procesului de precazare vă rugăm să  transmiteți un email la adresa: maria.palfalvi@upt.ro

 
 

Informații cazare candidați admiși în anul I LICENȚĂ, în sesiunea iulie 2022-2023

 

 1. Procesul de cazare se va desfășura în perioada 19.09.2022 – 26.09.2022, în intervalul orar 8:00 – 18:00.
   
 2. Actele necesare obligatorii pentru toți studenții, în vederea efectuării procesului de cazare sunt următoarele:
 • copie xerox după cartea de identitate;
 • 1 poză tip buletin;
 1. În vederea achitării taxei de cămin, studenții vor trebui sa aibă în posesie un card bancar valabil.
   
 2. Pentru a obține informații suplimentare legate de procesul de cazare, puteți suna la numărul 0256-404321.
   
 3. Toate căminele sunt dotate cu frigidere în camere, bucătării și spălătorii.
   
 4. Rezultatele repartițiilor locurilor de cazare pentru studenții din anul I vor fi afișate la avizierul din fața căminului 4C - Complexul Studențesc, în data de 19.09.2022, iar pe site-ul UPT, la secțiunea cazări, în data de 18.09.2022.
   
 5. Cererile de grupare se pot descărca de pe site-ul www.ccoc.upt.ro , de la secțiunea de Anunțuri, și se completează doar de către studenții admiși la ciclul de studii licență în anul I la facultățile din cadrul UPT, în sesiunea din luna iulie. Acestea vor fi trimise în formă scanată la adresa de e-mail: mirela.martinov@upt.ro, până la data de 31.08.2022.
   
 6. Copiii personalului didactic aflat în activitate trebuie să prezinte suplimentar o adeverință de la locul de muncă al părintelui, vizată în prealabil de către Inspectoratul Școlar, după caz (cu referire la Legea Educației Naționale 1/2011).
   
 7. În cazul în care pe formularul de înscriere la facultate a fost bifată și opțiunea de cazare, solicitantul NU mai trebuie să depună o altă cerere de cazare la Direcția Socială a UPT (căminul 4C).
   
 8. Studenții români de pretutindeni, admiși în anul I, se pot prezenta pentru cazare, la Căminul 4C, camera 2, începând cu data de 19.09.2022. 
   
 9. Studenții admiși ca și olimpici vor fi cazați la Căminul 11C (2 în cameră).

 

 


 

 PRECAZĂRI
pentru anul universitar 2022-2023

 1. Liste FINALE cu studenții de la ciclul LICENȚĂ admiși în procesul de precazare
 2. Liste FINALE cu studenții de la ciclul MASTERAT admiși în procesul de precazare

 

 1. Liste PRELIMINARE cu studenții de la ciclul LICENȚĂ admiși în procesul de precazare
 2. Liste PRELIMINARE cu studenții de la ciclul MASTERAT admiși în procesul de precazare
 
 

REGLEMENTĂRI:

 

 

ARHIVĂ

 
 
Ultima actualizare: 2022-12-09
 
 
ARUT Eudres Biblioteca Centrală UPT Editura Politehnica Fundația Politehnica Timișoara AS Politehnica DCI Tele Universitatea Avizier UPT UPosT CCOC Sindicatul UPT Comunicate UPT
 
© Copyright 2023 Universitatea Politehnica Timisoara. Toate drepturile rezervate
UPT pe Facebook UPT pe Twitter UPT pe Google +