Universitatea Politehnica Timișoara
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FAUT la Expo Design Vest

 
 
FAUT la Expo Design Vest

FAUT la Expo Design Vest

10 Mai 2019

 

 

 

 

 

Facultatea de Arhitectură și Urbanism a Universității Politehnica Timișoara (FAUT) este unul dintre expozanții din cadrul Expo Design Vest, cel mai mare eveniment dedicat designului şi amenajărilor interioare din vestul țării, organizat la Arad. Evenimentul reunește designeri consacrați, producători și distribuitori de mobilă, decorațiuni interioare și finisaje premium, dar are și o componentă educațională, de workshop-uri, conferințe și prezentări.

Deschiderea expoziției a avut loc în 10 mai 2019, iar exponatele vor fi disponibile vizitării până la data de 12 mai 2019. Proiectele realizate de studenții FAUT sunt prezentate atât în format 2D (planșe), cât și în format 3D (machete), oferind astfel o viziune de ansamblu asupra activităţilor din cadrul facultăţii.

Expoziţia cuprinde proiecte realizate atât de studenții de la specializarea „Mobilier și Amenajări Interioare”, cât şi de cei de la specializarea „Arhitectură”. Sunt prezentate o varietate de lucrări de la diferite discipline didactice, cum ar fi: Arhitectura de interior, anii III și IV, Proiectul de Amenajări Interioare, anul VI, proiecte de licenţă de la specializarea „Mobilier şi Amenajări Interioare”, proiecte din timpul semestrului de la masterul de „Tendinţe, Materiale şi Tehnologii noi în Arhitectura de Interior”. Tot în cadrul expoziţiei se regăsesc și lucrări de diplomă de la master.

 
FAUT la Expo Design Vest
FAUT la Expo Design Vest
FAUT la Expo Design Vest
 
 
 
 
ARUT Biblioteca Centrală  UPT Editura Politehnica Fundația Politehnica Timișoara AS Politehnica DCI Tele Universitatea Avizier UPT UPosT CCOC Sindicatul UPT AnelisPlus2020 Comunicate UPT
 
© Copyright 2020 Universitatea Politehnica Timisoara. Toate drepturile rezervate
UPT pe Facebook UPT pe Twitter UPT pe Google +