Universitatea Politehnica Timișoara
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SCMUPT 2020

 
 
SCMUPT 2020

Biletul spre Barcelona

20 Ianuarie 2020

 

 

 

 

 

Luni, 20 ianuarie 2020, Biblioteca Universității Politehnica Timișoara a găzduit SCMUPT 2020 (Sesiunea de comunicări pentru aplicații mobile din UPT, ediția a 8-a), o competiție dedicată aplicațiilor mobile, concepută pentru studenții de la calculatoare din cadrul Universității Politehnica Timișoara, care se organizează anual în sesiunea de iarnă, în decursul lunii ianuarie, și își propune ca țintă mai largă să crească și să-i atragă pe tinerii pasionați de programarea de aplicații mobile, atât din Timișoara, cât și la nivel național.

Competiția nu caută să impună un anumit nivel de dificultate sau complexitate al proiectelor, ci caută idei valoroase. Anul acesta, competiția a fost organizată pe două secțiuni, având criterii de jurizare și clasamente diferite: Utility & Lifestyle Apps și Games & Entertainment Apps.

În urma jurizării, podiumul de premiere, pentru cele două secțiuni, se prezintă după cum urmează:

Utility & Lifestyle Apps

  1. Iris Muntean - SmartTraveling: alegerea destinației de vacanță perfecte cu ajutorul unor rețele neuronale și Șold Andrei - Jober: Uber pentru joburi;
  2. Alic Rareș, Butnariu Gabriel, Purțuc Robert - Mechanical Arm Controller: control și grafice braț mecanic cu machine learning.

Entertainment Apps

  1. Palko Adrian - Pocket Invaders: the beloved tower defense game, now in AR!
  2. Debucean Caius - Wave: control Spotify prin gesturi;
  3. Roșu Andrei, Steleac Raul - Object Hunt: căutare de obiecte folosind camera.

Câștigătorii locurilor I de la fiecare secțiune au fost premiați cu câte un bilet de intrare la „Mobile World Congress Barcelona”, cel mai mare eveniment european dedicat tehnologiei mobile, care va avea loc în zilele 24-27 februarie 2020.

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Timișoara Mobile Development Group, Banat IT Association și ARIES-TM, care au fost alături de organizatori și la edițiile precedente.

 
SCMUPT 2020
SCMUPT 2020
SCMUPT 2020
 
 
 
 
ARUT Biblioteca Centrală  UPT Editura Politehnica Fundația Politehnica Timișoara AS Politehnica DCI Tele Universitatea Avizier UPT UPosT CCOC Sindicatul UPT AnelisPlus2020 Comunicate UPT
 
© Copyright 2020 Universitatea Politehnica Timisoara. Toate drepturile rezervate
UPT pe Facebook UPT pe Twitter UPT pe Google +