Universitatea Politehnica Timișoara
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Noul an de învățământ, în regim mixt la UPT

 
 
Noul an de învățământ, în regim mixt la UPT

Deschiderea anului academic va avea loc online, în data de 21 septembrie 2020, începând cu ora 9:00

15 Septembrie 2020

 

 

 

 

 

Conform structurii anului universitar 2020-2021, aprobată de Senatul instituției, activitățile didactice în cadrul Universității Politehnica Timișoara vor începe în data de 21 septembrie 2020. Deschiderea anului academic va avea loc online, începând cu ora 9:00, cu transmitere live pe Facebook, și va conține o prezentare a Universității Politehnica Timișoara, imnul instituției, mesajul rectorului, al reprezentantului studenților, al companiilor partenere, precum și detalii tehnice și organizatorice legate de începerea în cele mai bune și sigure condiții a noului an de învățământ. După deschiderea anului la nivel de universitate, fiecare facultate va organiza, tot online, propria deschidere a anului de învățământ.

Pentru derularea activităților aferente ciclurilor de studii, în primele 5 săptămâni, procesul didactic se va organiza în sistem online pentru majoritatea facultăților și anilor de studii. În această perioadă, doar studenții din anul I licență, de la facultățile de Chimie Industrială și Ingineria Mediului, Mecanică, Management în Producție și Transporturi și Inginerie Hunedoara vor fi prezenți fizic la facultățile unde au fost admiși.

După primele 5 săptămâni de studiu va urma un sistem hibrid ce presupune atât activități față în față, cât și online, stabilit de fiecare facultate în funcție de specificul acesteia.

 
 
 
 
ARUT Biblioteca Centrală  UPT Editura Politehnica Fundația Politehnica Timișoara AS Politehnica DCI Tele Universitatea Avizier UPT UPosT CCOC Sindicatul UPT AnelisPlus2020 Comunicate UPT
 
© Copyright 2020 Universitatea Politehnica Timisoara. Toate drepturile rezervate
UPT pe Facebook UPT pe Twitter UPT pe Google +