Universitatea Politehnica Timișoara
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cazări

 
 

Universitatea Politehnica Timişoara administrează un număr de 16 cămine studenţeşti din care 14 sunt amplasate în Complexul studenţesc iar 2  sunt amplasate în perimetrul Facultăţii de Mecanică.

Căminele din Complexul studenţesc sunt amplasate pe Aleea Studenţilor şi sunt supravegheate prin sisteme video.

Toate căminele oferă membrilor comunităţii UPT (în primul rând studenţilor) spaţii de cazare moderne recent amenajate şi utilate (conexiune internet, cablu TV, frigider).


 

 

INFORMARE

 


INSTRUCȚIUNI privind cazarea și masa studenților Universității Politehnica Timișoara

în anul universitar 2020-2021

 • Studenții din anul I, admiși în sesiunea iulie 2020 la facultățile:  Chimie Industrială și Ingineria MediuluiManagement în Producție și Transporturi și  Mecanică, care au solicitat cazare în căminele UPT, sunt așteptați să își preia camera în perioada 17-20 septembrie 2020, în intervalul orar 800 -1500, astfel:
  • Studenții de la Facultatea de Mecanică sunt repartizați în Căminul 21C (AICI);
  • Studenții  de la Facultatea de Chimie Industrială și Ingineria Mediului și respectiv Facultatea de  Management în Producție și Transporturi sunt repartizați  în Căminul 20C (AICI);
  • Studenții de la Facultatea de Mecanică, Facultatea de Chimie Industrială și Ingineria Mediului și respectiv Facultatea de  Management în Producție și Transporturi - Sesiunea SEPTEMBRIE (AICI)
 • Studenții UPT care lucrează (indiferent de facultatea și anul de studiu), precum și studenții din anul I (indiferent de facultate) care nu dispun de echipamentele necesare pentru a derula activitățile didactice în format on-line sunt rugați să completeze o cerere tip, astfel:
  • Cerere_tip_1pentru studenții angajați;
  • Cerere_tip_2 pentru studenții din anul I fără posibilități de conectare online, după caz.
    
 • Românii de pretutindeni (indiferent de facultatea și anul de studiu), vor fi cazați în Căminul 22C, pe baza transmiterii unei cereri tip:

Toate cererile vor fi transmise la adresa de email:  mirela.martinov@upt.ro, până la data de 27.09.2020.

Observații:
 • Cererile_tip_2, depuse până la data de 21 septembrie 2020 vor fi analizate, iar lista solicitărilor va fi postată în data de 23 septembrie 2020. Cazarea celor acceptați va începe din data de 24 septembrie 2020.
 • Pentru cei care au depus cererea după data de 21 septembrie 2020, lista va fi afișată în data de 29 septembrie 2020, iar cazarea va incepe în data de 30 septembrie 2020.
 • Studenții care lucrează și au stat în cămin pe perioada verii, vor rămâne în următoarele săptămâni în camera în care au locuit, iar începând cu data de 21.09.2020 vor merge la administrația căminului pentru a prezenta cererea de cazare (cerere_tip_1) și a semna noul contract de cazare.
 • Studenții doctoranzi care au stat în cămin pe perioada verii vor rămâne în următoarele săptămâni în același cămin, iar începând cu data de 21.09.2020 vor merge la administrația căminului pentru a semna contractul de cazare.
 • Studenții care au stat pe perioada verii în căminele UPT pentru practică sau alte nevoi, iar acum nu se regăsesc în nicio categorie de cazare, trebuie să părăsească căminul până în data de 30.09.2020, după ce și-au realizat lichidarea la administrația căminului.
   
 • Cazarea pentru restul categoriilor de studenți care vor desfășura activități față în față, începând cu săptămâna a 6-a de studiu (din data de 26 octombrie 2020), se va desfășura după un program ce va fi comunicat în săptămâna 4 a semestrului I.

Tarifele de cazare valabile pentru anul universitar 2020-2021 (AICI)
 

 • Studenții UPT, care doresc, pot servi masa la Cantina studențească, care va funcționa, începând din data de 15 septembrie 2020, de luni până sâmbătă, între orele 1100  - 2000 .  Aceasta oferă un meniu diversificat, la alegere, la prețul de 8,00 lei, acoperind o masă cu două feluri.

Serviciile de cazare și masă pentru perioada ulterioară vor fi stabilite în funcție de evoluția situației epidemiologice.

 


 
 

 

 
 
Ultima actualizare: 2021-03-04
 
 
ARUT Eudres Biblioteca Centrală UPT Editura Politehnica Fundația Politehnica Timișoara AS Politehnica DCI Tele Universitatea Avizier UPT UPosT CCOC Sindicatul UPT Comunicate UPT
 
© Copyright 2021 Universitatea Politehnica Timisoara. Toate drepturile rezervate
UPT pe Facebook UPT pe Twitter UPT pe Google +