Universitatea Politehnica Timișoara
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O nouă echipă la conducerea Universității Politehnica Timișoara

 
 
O nouă echipă la conducerea Universității Politehnica Timișoara

legislatura 2020-2024

18 Martie 2020

 

 

 

 

 

Universitatea Politehnica Timișoara are, începând de luni, 16 martie 2020, o nouă echipă de conducere, mandatul începând în plină criză legată de măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului COVID-19 și instituirea stării de urgență în România.

Rectorul ales în urma scrutinului de la începutul acestui an, conf.univ.dr.ing. Florin Drăgan, a numit, cu consultarea Senatului Universității Politehnica Timișoara, echipa de prorectori alături de care va asigura conducerea instituției și punerea în aplicare a planului managerial:


Primele măsuri luate de conf.univ.dr.ing. Florin Drăgan sunt legate de situația excepțională cauzată de coronavirusul COVID-19 și măsurile de combatere a răspândirii acestuia, concomitent cu necesitatea asigurării bunei funcționări a universității, dar și cu grijă pentru resursa umană. Astfel, a început o analiză la nivelul serviciilor administrative, luând în calcul munca de acasă, unde este posibil, flexibilizarea programului de lucru, respectiv situațiile în care părinții doresc să beneficieze de prevederile legale recente privind acordarea unor zile libere pentru supravegherea copiilor cu vârsta până la 12 ani.

În ceea ce privește activitățile didactice și de cercetare, acestea trebuie să continue în toată această perioadă, obiectivul fiind de a acoperi toate activitățile desfășurate în mod obișnuit, în varianta online, pe platforma Campus Virtual. Totodată, s-a decis prelungirea suspendării activităților cu studenții „față în față” până la data de 16 aprilie 2020, având în vedere publicarea decretului 195/16.03.2020 privind instituirea stării de urgență a României.

 
 
 
 
ARUT Biblioteca Centrală  UPT Editura Politehnica Fundația Politehnica Timișoara AS Politehnica DCI Tele Universitatea Avizier UPT UPosT CCOC Sindicatul UPT AnelisPlus2020 Comunicate UPT
 
© Copyright 2020 Universitatea Politehnica Timisoara. Toate drepturile rezervate
UPT pe Facebook UPT pe Twitter UPT pe Google +