Universitatea Politehnica Timișoara
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Comunicat - Cei mai mari angajatori vin cu sute de joburi la Zilele Carierei

 
 

Universitatea Politehnica Timișoara, prin Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră, organizează, în zilele de 27-28 martie 2019, cea de-a XIV-a ediție a Zilelor Carierei, cel mai mare târg universitar de oferte de carieră pentru studenți și absolvenți din România.

Peste 60 de companii și-au anunțat prezența la eveniment și promit participanților peste 2000 de oferte de carieră: practică, internship-uri și posibilități de angajare. Deschiderea festivă a evenimentului va avea loc în 27 martie 2019, la ora 10:00, la Cantina Politehnicii din Complexul Studențesc unde, pe parcursul celor două zile, între orele 10:00-17:00, sunt așteptați, recomandabil cu CV-ul, toți cei interesați să își găsească oportunități în ceea ce privește cariera.

Evenimentul este destinat atât studenților și absolvenților Universității Politehnica Timișoara, cât și altor tineri interesați de ofertele angajatorilor.

 
 
Ultima actualizare: 2019-03-14
 
 
ARUT Biblioteca Centrală  UPT Editura Politehnica Fundația Politehnica Timișoara AS Politehnica DCI Tele Universitatea Avizier UPT UPosT CCOC Sindicatul UPT AnelisPlus2020 Comunicate UPT
 
© Copyright 2020 Universitatea Politehnica Timisoara. Toate drepturile rezervate
UPT pe Facebook UPT pe Twitter UPT pe Google +