Universitatea Politehnica Timișoara
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Liga ETc dă startul #Trashtagchallenge la Timișoara

 
 

Liga Studenților din Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologii Informaționale, pe scurt, LSFETc, provoacă tineretul la o activitate civică. După apariția unei noi provocări virale care are în vedere curățarea locurilor din natură pline cu gunoie, LSFETc dorește să dea start acestei mișcări în Timișoara.

Inițiativa a pornit din dorința de a duce mai departe acțiunea virală care are în vedere grija față de mediul înconjurător. #TrashTag este provocarea de a face curățenie în natură prin strângerea gunoaiele aruncate. Cei care participă la acest challenge (își) fac o poză cu un loc plin de gunoaie și o altă poză cu același loc curățat. Practic, este vorba despre un colaj foto înainte și după curățenie (before&after). #Trashtagchallenge a generat o mulțime de postări pe Instagram, Facebook și Twitter.

Sâmbătă, 23 martie 2019, începând cu ora 13:00, un număr de 15 voluntari ai organizației LSFETc se pun pe treabă. Locația aleasă de către aceștia este strada Locotenent Ovidiu Balea din Timișoara. După curățenie, LSFETc va nominaliza o altă organizație studențească din Timișoara care va duce mai departe activitatea. Liga ETc dorește să transmită tuturor oamenilor că schimbarea începe cu noi, cu fiecare. Să începem să fim niște cetățeni mai buni, mai responsabili și să ne ridicăm la înălţimea aşteptărilor pe care le avem de la alții.

LSFETc are ca scop principal reprezentarea studenţilor din Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii și Tehnologii Informaționale, atât la nivelul întregii Universităţi, cât şi la nivel local şi naţional. Acţiunile şi demersurile acestei organizaţii sunt menite să îmbunătăţească mediul educaţional, social şi profesional al studenţilor pe care îi reprezintă.

 
 
Ultima actualizare: 2019-03-25
 
 
ARUT Biblioteca Centrală  UPT Editura Politehnica Fundația Politehnica Timișoara AS Politehnica DCI Tele Universitatea Avizier UPT UPosT CCOC Sindicatul UPT AnelisPlus2020 Comunicate UPT
 
© Copyright 2020 Universitatea Politehnica Timisoara. Toate drepturile rezervate
UPT pe Facebook UPT pe Twitter UPT pe Google +