Universitatea Politehnica Timișoara
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Comunicat - Limbă și comunicare în era digitală

 
 

Conferință internațională la FSC

 

În contextul aniversării Centenarului Politehnicii, în perioada 4-5 aprilie 2019 Departamentul de Comunicare și Limbi Străine, cu sprijinul Facultății de Științe ale Comunicării din UPT organizează cea de a 11-a conferință internațională Professional Communication and Translation Studies (PCTS11), sub genericul Limbă și comunicare în era digitală: provocări pentru cercetători, profesori și practicieni. Evenimentul se va desfășura la Biblioteca Universității Politehnica Timișoara, deschiderea festivă fiind programată în 4 aprilie 2019, ora 9:00, în Amfiteatrul K1 al Centrului de Conferințe al UPT.

Evenimentul atrage peste 100 de participanți din 15 țări, de pe patru continente. La această ediție organizatorii beneficiază de parteneriate științifice de prestigiu, atrăgând două academii, trei asociații profesionale și patru centre de cercetare importante din țară și din străinătate. Pe lângă prezentările în plen și pe secțiuni dedicate celor patru axe ale conferinței (comunicare profesională; lingvistică; traductologie și pedagogia limbilor străine) conferința mai prilejuiește două ateliere de lucru, unul privind aspectele teoretice, tehnice și profesionale pentru subtitrarea în televiziune și unul privind  traducerea  asistată de calculator, precum și o masă rotundă: Priorități și tendințe în traductologie.

 

Programul complet și alte detalii:

Facultatea de Științe ale Comunicării http://sc.upt.ro/ro/pcts11

Facebook https://www.facebook.com/ProfessionalCommunicationAndTranslationStudies.

 
 
Ultima actualizare: 2019-04-02
 
 
ARUT Biblioteca Centrală  UPT Editura Politehnica Fundația Politehnica Timișoara AS Politehnica DCI Tele Universitatea Avizier UPT UPosT CCOC Sindicatul UPT AnelisPlus2020 Comunicate UPT
 
© Copyright 2020 Universitatea Politehnica Timisoara. Toate drepturile rezervate
UPT pe Facebook UPT pe Twitter UPT pe Google +