Universitatea Politehnica Timișoara
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Comunicat - Zilele MPT, cu lucrări științifice, sport, prăjituri și talente

 
 

Sărbătoarea Facultății de Management în producție și Transporturi de la Universitatea Politehnica Timișoara, pe scurt Zilele MPT, programate în 11 și 12 aprilie 2019, au început cu o întâlnire de suflet, a studenților actuali și cadrelor didactice cu absolvenți de succes ai facultății. În cadrul întâlnirii, absolvenții, ajunși acum în poziții-cheie în conducerea unor mari companii multinaționale și-au prezentat experiențele de viață, au depănat amintiri din perioada studenției și au răspuns întrebărilor venite din partea studenților.

Evenimentul a continuat cu prezentarea unor lucrări științifice de către studenții, masteranzii și doctoranzii facultății, precum și cu un concurs de idei de promovare a facultății.

În continuare, Zilele MPT, manifestare ajunsă la cea de-a III-a ediție, au programat o serie de activități interesante: în 11 aprilie, în curtea facultății, festivitatea de premiere din cadrul competițiilor sportive de fotbal și volei, o expoziție-concurs de artă culinară (aperitive și prăjituri realizate de echipe de studenți), iar la Cantina UPT, un concurs de idei „La 99 de ani de UPT”, „MPT are talente” și MPT Party; în 12 aprilie, de la ora 10:00, la Facultatea de Management în Producție și Transporturi, se vor desfășura ateliere de lucru aplicate, patronate de companii cu care facultatea are relații de colaborare.

 
 
Ultima actualizare: 2019-04-11
 
 
ARUT Biblioteca Centrală  UPT Editura Politehnica Fundația Politehnica Timișoara AS Politehnica DCI Tele Universitatea Avizier UPT UPosT CCOC Sindicatul UPT AnelisPlus2020 Comunicate UPT
 
© Copyright 2020 Universitatea Politehnica Timisoara. Toate drepturile rezervate
UPT pe Facebook UPT pe Twitter UPT pe Google +