Universitatea Politehnica Timișoara
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Comunicat - Campania „De Paște, dăruiește bucurie!”

 
 

Elevii din Ezeriș, în vizită la UPT

La Facultatea de Management în producție și Transporturi din cadrul Universității Politehnica Timișoara s-a derulat, în 16 aprilie 2019, prima activitate din cadrul campaniei „De Paște, dăruiește bucurie!”, aflată la prima ediție. Elevii din satul Ezeriș au vizitat, cu această ocazie, mai multe obiective.

După primirea elevilor și prezentarea Facultății de Management în Producție și Transporturi, aceștia s-au întâlnit cu decanul acesteia, prog.dr.ing.ec. Marian Mocan, au vizitat Biblioteca Centrală a UPT, Centrul de prezentare interactivă a fenomenelor fizice de la ExperimentariumTM, Rectoratul UPT, dar și Târgul de Paști din centrul Timișoarei.

În cadrul campaniei „De Paște, dăruiește bucurie!”, a cărei primă ediție a fost intitulată „O carte pentru viitor”, cadrele didactice și studenții de la Facultatea de Management în Producție și Transporturi au donat cărți pentru amenajarea unei biblioteci în satul Ezeriș, care să fie folosită de elevii de acolo. Campania durează până în 26 aprilie, iar toți cei care doresc să doneze cărți pentru acești elevi o pot face la sediul facultății, str. Remus nr. 14, Timișoara.

 
 
Ultima actualizare: 2019-04-17
 
 
ARUT Biblioteca Centrală  UPT Editura Politehnica Fundația Politehnica Timișoara AS Politehnica DCI Tele Universitatea Avizier UPT UPosT CCOC Sindicatul UPT AnelisPlus2020 Comunicate UPT
 
© Copyright 2020 Universitatea Politehnica Timisoara. Toate drepturile rezervate
UPT pe Facebook UPT pe Twitter UPT pe Google +