Universitatea Politehnica Timișoara
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Comunicat - „Fii tu fratele mai mare” a ajuns la a 10-a ediție

 
 

Proiectul de suflet „Fii tu fratele mai mare”, organizat de Liga Studenților din Facultatea de Electronică și Telecomunicații (LSFETc), a ajuns la ediția cu numărul 10. Cea de anul acesta este una aniversară și va avea loc în data de 1 iunie 2019. În jur de 120 de copii din centrele de plasament din județele Timiș și Caraș-Severin sunt așteptați de 60 de voluntari ai organizației în fața Corpului Electro al UPT, începând cu ora 10:00, pentru a sărbători Ziua Copilului.

În această zi, copiii vor participa la diverse activități distractive și interactive organizate de voluntari. Prin aceste activități, copiii își vor putea îmbunătăți munca în echipă, creativitatea, încrederea în sine, își vor depășii fricile și se vor distra alături de „frații mai mari”.

Obiectivele acestui proiect sunt de a întări spiritul civic în rândul studenților și de a atrage atenția asupra importanței integrării copiilor din centrele de plasament în societate. Totodată, prin intermediul acestui proiect, LSFETc dorește să încurajeze tinerii să se implice în activități de voluntariat, arătându-le beneficiile personale și profesionale pe care acestea le pot aduce.

Grupul țintă este, așadar, format din studenții membrii ai organizției și nu numai, toți studenții din cadrul UPT fiind invitați să se implice în proiect. De pe urma acestei acțiuni beneficiază atât copiii și centrele de plasament din care provin, cât si voluntarii implicați în proiect.

LSFETc își propune, prin intermediul proiectului, să transmită un mesaj societății în ceea ce privește tinerii defavorizați, dar și de a oferi oportunitatea copiilor de a petrece o zi în mediul academic, de a-și dezvolta abilitățile, de a-i motiva pe aceștia să urmeze calea învățământului superior prin prezentarea beneficiilor. Pe lângă aceste lucruri,  studenții își doresc să le ofere copiilor o zi „altfel”, în care să facă abstracție de mediul lor de proveniență, și să le aducă zâmbetul pe buze.

 

Pentru mai multe detalii:
 

Antonia NEMEȘ   Andrei PAVEL
Coordonator proiect   Președinte LSFETc
antonia1319@yahoo.com   andrei.pavel@lsfetc.ro
0742822204   0726353019
 
 
Ultima actualizare: 2019-05-30
 
 
ARUT Biblioteca Centrală  UPT Editura Politehnica Fundația Politehnica Timișoara AS Politehnica DCI Tele Universitatea Avizier UPT UPosT CCOC Sindicatul UPT AnelisPlus2020 Comunicate UPT
 
© Copyright 2020 Universitatea Politehnica Timisoara. Toate drepturile rezervate
UPT pe Facebook UPT pe Twitter UPT pe Google +