Universitatea Politehnica Timișoara
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Comunicat - Interes american pentru specialiști în domeniul tehnic

 
 

Nu este un secret faptul că Universitatea Politehnica Timișoara constituie unul dintre principalii piloni de dezvoltare a Timișoarei, creșterea și rezultatele economice ale întregii zone fiind în strânsă relație cu specialiștii formați de UPT. Iar universitatea a cultivat mereu relația cu mediul economic, dovadă fiind sutele de parteneriate încheiate cu mari companii din vestul țării.

Intereseul firmelor și investitorilor străini în zona de vest și Timișoara este în continuă creștere. Prin intermediul ADR VEST, reprezentanții unor mari companii din Statele Unite ale Americii au participat marți, 15 octombrie 2019, la o întâlnire cu reprezentanții Universității Politehnica Timișoara.

Investitorii au fost interesați de programele educaționale oferite de universitate și de competențele pe care le dobândesc absolvenții din domeniul ingineriei. Companiile americane reprezentate la întâlnire au în vedere investiții în domeniul automotive, respectiv prelucrarea componentelor metalice cu mașini CNC și realizarea de elemente cu ajutorul tehnologiilor speciale similare celor de printare.

La întâlnire, Universitatea Politehnica Timișoara a fost reprezentată de prorectorul de resort, prof.dr.ing. Daniel Dan, împreună cu specialiști din domeniul de interes: conf.dr.ing. Nicolae Crainic, conf.dr.ing. Adrian But și conf.dr.ing. George Belgiu.

 
 
Ultima actualizare: 2019-10-16
 
 
ARUT Biblioteca Centrală  UPT Editura Politehnica Fundația Politehnica Timișoara AS Politehnica DCI Tele Universitatea Avizier UPT UPosT CCOC Sindicatul UPT AnelisPlus2020 Comunicate UPT
 
© Copyright 2020 Universitatea Politehnica Timisoara. Toate drepturile rezervate
UPT pe Facebook UPT pe Twitter UPT pe Google +