Universitatea Politehnica Timișoara
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Comunicat - Expoziția Absolvenților

 
 

Facultatea de Arhitectură și Urbanism din cadrul  Universității Politehnica Timișoara organizează luni, 21 octombrie 2019, la ora 15:00, la sediul OAR (Ordinul Arhitectilor din Romania) Timiș, vernisajul „Expoziției Absolvenților”.

Expoziția reunește o selecție a celor mai bune proiecte de diplomă realizate de studenții din cadrul ciclului de licență – promoția 2019 – de la specializările Arhitectură și Mobilier și amenajări de interior.

Practic „Expoziția Absolvenților” este compusă din proiecte ancorate în domenii diferite (Restaurare, Proiectare complexă, Urbanism și Mobilier și amenajări interioare) care, în urma evaluărilor și a procesului constatat de-a lungul anului, s-a considerat că răspund cel mai bine problemelor regăsite.

Expoziția este amenajată la sediul OAR Timiș, strada Augustin Pacha nr. 8, etaj 1, și poate fi vizionată în perioada 21 octombrie 2019 - 15 noiembrie 2019, în intervalul orar 10:00 - 16:00.

 
 
Ultima actualizare: 2019-10-21
 
 
ARUT Biblioteca Centrală  UPT Editura Politehnica Fundația Politehnica Timișoara AS Politehnica DCI Tele Universitatea Avizier UPT UPosT CCOC Sindicatul UPT AnelisPlus2020 Comunicate UPT
 
© Copyright 2020 Universitatea Politehnica Timisoara. Toate drepturile rezervate
UPT pe Facebook UPT pe Twitter UPT pe Google +