Universitatea Politehnica Timișoara
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zilele Carierei la a XV-a ediție

 
 

Sfârșitul lunii octombrie aduce timișorenilor cel mai important târg de joburi din zonă, anume Zilele Carierei, eveniment devenit deja tradițional, ajuns la a XV-a ediție, organizat de Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră din cadrul Universității Politehnica Timișoara, care vine să consfințească, o dată în plus, rolul asumat de UPT, acela de a pregăti studenții la cel mai înalt nivel, pentru a se putea integra cu succes pe piața muncii.

Ca și la precedentele ediții, cei mai importanți angajatori din Timișoara și din zonă și-au anunțat deja prezența la Zilele Carierei XV. Peste 1000 de oferte de carieră (job-uri full time sau part time, training-uri, internship-uri, oferte de practică) sunt puse la dispoziția studenților și absolvenților sau oricui este în căutarea unor oferte de carieră, fiind invitați să vină cu CV-ul pregătit.

Pe lângă oportunitățile de carieră, vizitatorii vor putea lua pulsul pieței muncii, vor putea asista la prezentări ale companiilor, vor putea câștiga premii sau vor putea beneficia alte surprize pregătite de organizatori.

Deschiderea celei de-a XV-a ediții a Zilelor Carierei va avea loc miercuri, 30 octombrie 2019, la ora 10:00, la Cantina Universității Politehnica Timișoara. Târgul de oferte de carieră va fi deschis în 30 - 31 octombrie 2019, între orele 10:00 - 17:00.

Mai multe detalii și în special ofertele companiilor, le puteti vizualiza pe http://www.zilelecarierei.upt.ro/companii

 
 
Ultima actualizare: 2019-10-25
 
 
ARUT Biblioteca Centrală  UPT Editura Politehnica Fundația Politehnica Timișoara AS Politehnica DCI Tele Universitatea Avizier UPT UPosT CCOC Sindicatul UPT AnelisPlus2020 Comunicate UPT
 
© Copyright 2020 Universitatea Politehnica Timisoara. Toate drepturile rezervate
UPT pe Facebook UPT pe Twitter UPT pe Google +