Universitatea Politehnica Timișoara
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Comunicat - Un tricou de campion oferit rectorului UPT

 
 

Benjamin Bodo, legitimat la CSU Politehnica şi student în anul IV la Facultatea de Mecanică din cadrul Universității Politehnica Timișoara, a devenit, recent, campion național la floretă. El a oferit, vineri, 12 martie 2021, tricoul de campion rectorului Universității Politehnica Timișoara, conf.univ.dr.ing. Florin Drăgan, în semn de apreciere pentru sprijinul pe care UPT îl acordă sportului politehnist.

Scrimerii de la CSU Politehnica Timișoara s-au întors cu un bilanț remarcabil de la Campionatul Naţional de scrimă: o medalie de aur, una de argint şi două de bronz. Benjamin Bodo a reușit să obțină argintul într-o probă în care nu este specializat, la spadă!

Următoarea competiție internațională importantă pentru scrimeri o reprezintă Campionatul Mondial Universitar, care va avea loc la vară, în China.

Secția de scrimă de la CSU Poli a reușit două mari performanțe și în 2019, când echipa feminină de floretă a ocupat locul 4 în Cupa Europei, cea mai mai importantă competiție continentală intercluburi, iar echipa masculină de floretă a cucerit Cupa României.

Preşedintele secţiei de scrimă este Valentin Niţă, cadru didactic la UPT, membru în Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Scrimă, dar şi scrimer legitimat la CSU Poli!

 
 
Ultima actualizare: 2021-03-15
 
 
ARUT Eudres Biblioteca Centrală  UPT Editura Politehnica Fundația Politehnica Timișoara AS Politehnica DCI Tele Universitatea Avizier UPT UPosT CCOC Sindicatul UPT Comunicate UPT
 
© Copyright 2021 Universitatea Politehnica Timisoara. Toate drepturile rezervate
UPT pe Facebook UPT pe Twitter UPT pe Google +