Universitatea Politehnica Timișoara
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zilele Carierei la UPT, cu o nouă platformă

 
 

 

Studenții, absolvenții, dar și toți cei interesați de o ofertă de carieră au ocazia de a participa la cea de-a XVIII-a ediție (și a treia online) a Zilelor Carierei, eveniment organizat de Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră al Universității Politehnica Timișoara în zilele de 24-25 martie 2021 care, din acest an, beneficiază și de o nouă platformă, mai prietenoasă cu utilizatorii, disponibilă pe site-ul https://zilelecarierei.upt.ro/.

Manifestarea este dedicată studenților și absolvenților interesați să identifice oportunitățile oferite de companii: stagii de practică, internship-uri, locuri de muncă part-time sau full-time. În aceeași măsură, acțiunea are ca scop întărirea parteneriatelor între mediul economic și Universitatea Politehnica Timișoara. Nu în ultimul rând, participanții la Zilele Carierei au ocazia de a câștiga premiile oferite de organizatori: tablete, camere web, smart watch, kituri de gaming, căști audio wirless, baterii externe.

Pe site-ul dedicat Zilelor Carierei, cei interesați pot accesa ofertele celor 19 expozanți și pot aplica pentru job-urile disponibile, iar în plus, în zilele de 24-25 martie, între orele 10:00 - 17:00, pot intra în contact cu reprezentanții companiilor și pot participa la webinariile susținute de acestea, în cadrul cărora vor avea loc prezentări ale acestora, ale produselor sau serviciilor oferite, precum și a ofertelor de carieră. Detaliile legate de webinarii (tema, ziua și ora) sunt disponibile pe site-ul evenimentului, la secțiunea Program.

 
 
Ultima actualizare: 2021-03-22
 
 
ARUT Eudres Biblioteca Centrală  UPT Editura Politehnica Fundația Politehnica Timișoara AS Politehnica DCI Tele Universitatea Avizier UPT UPosT CCOC Sindicatul UPT Comunicate UPT
 
© Copyright 2021 Universitatea Politehnica Timisoara. Toate drepturile rezervate
UPT pe Facebook UPT pe Twitter UPT pe Google +