Universitatea Politehnica Timișoara
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Comunicat - Încep înscrierile pentru sesiunea de admitere de toamnă la UPT

 
 

Sâmbătă, 4 septembrie 2021, încep înscrierile online pentru sesiunea de admitere de toamnă de la Universitatea Politehnica Timișoara, pe locurile rămase neocupate, iar de luni, 6 septembrie 2021, înscrierile se pot face și fizic, în centrele de admitere deschise la nivelul fiecărei facultăți.

Absolvenții de liceu care, din diverse motive, nu au putut participa sesiunea de admitere din vară sau nu au fost admiși acolo unde își doreau, precum și cei care au promovat examenul de bacalaureat în sesiunea de toamnă, au acum o nouă șansă de a fi admiși la una dintre facultățile din cadrul UPT. Numărul de locuri rămase neocupate, defalcat pe facultăți și domenii de licență, poate fi consultat pe pagina web a Universității Politehnica Timișoara (www.upt.ro), în secțiunea dedicată admiterii.

Înscrierea la concursul de admitere pentru anul universitar 2021-2022 se realizează online, folosind aplicaţia dedicată Enroll (https://admitere.upt.ro/). Pe platforma de înscriere se introduc datele personale ale candidatului, informaţiile privind pregătirea sa, se încarcă documentele necesare la dosarul de înscriere, se achită taxa de înscriere şi se transmite, online, dosarul către comisia de admitere.

Pentru Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologii Informaționale, la care admiterea se face prin concurs cu probe de verificare a cunoștințelor, înscrierile se fac până în data de 10 septembrie 2021, ora 14:00, concursul de admitere va avea loc în data de 13 septembrie, iar între 14 - 16 septembrie vor avea loc trei runde de confirmări.

În cazul celorlalte facultăţi (domenii), la care admiterea se face prin concurs de dosare, precum și în cazul învățământului la distanță sau cu frecvență redusă, înscrierile se fac până în data de 13 septembrie, ora 14:00, dată la care va avea loc și concursul de dosare. Între 14 - 16 septembrie vor avea loc rundele de confirmări, iar rezultatele finale, pentru toate tipurile de admitere, vor fi publicate în data de 16 septembrie, 2021, ora 20:00.

 
 
Ultima actualizare: 2021-09-06
 
 
ARUT Eudres Biblioteca Centrală  UPT Editura Politehnica Fundația Politehnica Timișoara AS Politehnica DCI Tele Universitatea Avizier UPT UPosT CCOC Sindicatul UPT Comunicate UPT
 
© Copyright 2021 Universitatea Politehnica Timisoara. Toate drepturile rezervate
UPT pe Facebook UPT pe Twitter UPT pe Google +