Universitatea Politehnica Timișoara
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Deschiderea anului universitar 2021-2022 - Continuăm să scriem istoria împreună!

 
 

Continuăm să scriem istoria împreună!

Luni, 27 septembrie 2021, începem să scriem capitolul următorului veac al Universității Politehnica Timișoara, alături de Generația Noului Secol, o generație de studenți determinați, curioși, creativi și ambițioși.

Clădirea principală a Facultății de Mecanică a fost primul pavilion construit pentru Politehnică, fiind inaugurat în prezența regelui Ferdinand I și a reginei Maria si totodată, este locul cu o atât de mare încărcătură simbolică, din care am ales să începem acest nou capitol, plini de entuziasm, speranță și încredere pentru toate cele care se vor așterne înaintea noastră în următorul veac.

Îmbrățișăm cu bucurie acest nou început și vă invităm să ne fiți alături cu prilejul acestui eveniment, pe 27 septembrie, începând cu ora 10:30, pe pagina de Facebook a Universității Politehnica Timișoara (facebook.com/UPtimisoara), unde vom transmite Live tot ceea ce se întâmplă la deschiderea noului an universitar 2021 / 2022.

 
 
Ultima actualizare: 2021-09-23
 
 
ARUT Eudres Biblioteca Centrală  UPT Editura Politehnica Fundația Politehnica Timișoara AS Politehnica DCI Tele Universitatea Avizier UPT UPosT CCOC Sindicatul UPT Comunicate UPT
 
© Copyright 2021 Universitatea Politehnica Timisoara. Toate drepturile rezervate
UPT pe Facebook UPT pe Twitter UPT pe Google +