Universitatea Politehnica Timișoara
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Electronică Aplicată

 
 
Electronică Aplicată
Contact:  
adresa:
 
Bd. Vasile Pârvan, Nr. 2
300 223 - Timişoara, Jud. Timiş, România
telefon: 0256 403331
web: http://www.ea.etc.upt.ro/

 

 

 

Scurtă descriere

 

Departamentul Electronică Aplicată asigură pregătirea inginerilor în principal în programul de studii de licență Electronică Aplicată și a masteranzilor în programul masteral Electronica Sistemelor Inteligente, ambele de la Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologii Informaționale. Departamentul asigură de asemenea servicii educaționale pentru discipline de domeniu din primii doi ani ai ciclului licență, precum și pentru alte facultăți din universitate.

În planul cercetării științifice preocupările colectivelor din departament, precum și studiile doctorale coordonate de cei cinci conducători de doctorat sunt orientate spre domeniile energiilor regenerabile, testare și tehnologie electronică, electronică de putere, microelectronică, modelare și simulare în electronică, prelucrări de imagini, sisteme expert și robotică. Departamentul menține un contact permanent cu partenerii industriali strategici cum ar fi Continental Romania, Hella Romania, precum și cu alți actori economici din zona de vest a țării.

 
EA
EA
EA
EA
 
 
Ultima actualizare: 2017-04-21
 
 
ARUT Eudres Biblioteca Centrală  UPT Editura Politehnica Fundația Politehnica Timișoara AS Politehnica DCI Tele Universitatea Avizier UPT UPosT CCOC Sindicatul UPT Comunicate UPT
 
© Copyright 2024 Universitatea Politehnica Timisoara. Toate drepturile rezervate
UPT pe Facebook UPT pe Twitter UPT pe Google +