Universitatea Politehnica Timișoara
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ambasadorul Olandei la UPT

 
 
Ambasadorul Olandei la UPT

Ambasadorul Olandei la UPT

20 Decembrie 2019

 

 

 

 

 

Universitatea Politehnica Timișoara a primit vineri, 20 decembrie 2019, la Rectoratul instituției, vizita Excelenței Sale Roelof van Ees, noul ambasador al Regatului Olandei la București, însoțit de consulul onorific al Regatului Ţărilor de Jos la Timişoara, dl Marius Popa, care au fost primiți de prof.univ.dr.ing. Radu Vasiu, președintele Senatului, și conf.univ.dr.ing. Florin Drăgan, prorector al UPT.

În cadrul discuțiilor, înaltului oaspete, care se află în prima sa vizită la Timișoara, i-au fost prezentate istoricul de aproape un secol al Universității Politehnica Timișoara, precum și cel al relațiilor stabilite între UPT și instituții de învățământ superior din Olanda, în special după 1989, odată cu primele proiecte Tempus.

Ambasadorul Olandei în România s-a arătat interesat în special de expertiza pe care Universitatea Politehnica Timișoara o are în domeniul Smart City, precum și de proiectul Timișoara Spotlight Heritage, de punere în valoare a patrimoniului cultural al orașului.

 
 
 
 
ARUT Biblioteca Centrală  UPT Editura Politehnica Fundația Politehnica Timișoara AS Politehnica DCI Tele Universitatea Avizier UPT UPosT CCOC Sindicatul UPT AnelisPlus2020 Comunicate UPT
 
© Copyright 2020 Universitatea Politehnica Timisoara. Toate drepturile rezervate
UPT pe Facebook UPT pe Twitter UPT pe Google +