Universitatea Politehnica Timișoara
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Un nou cămin studențesc pentru Universitatea Politehnica Timișoara

 
 
Un nou cămin studențesc pentru Universitatea Politehnica Timișoara

în vecinătatea Institutului de Cercetări pentru Energii Regenerabile

17 Septembrie 2020

 

 

 

 

 

Universitatea Politehnica Timișoara s-a preocupat mereu de asigurarea celor mai bune condiții, atât pentru desfășurarea procesului didactic și de cercetare, cât și pentru asigurarea cazării, a mesei, a serviciilor oferite în cadrul Bibliotecii sau a bazelor sportive.

Compania Națională de Investiții a aprobat recent indicatorii tehnico-economici pentru construirea unui nou cămin studențesc, în vecinătatea Institutului de Cercetări pentru Energii Regenerabile (ICER), str. Gavril Muzicescu nr. 138, Timișoara, ce va fi utilizat de masteranzii, doctoranzii și tinerii cercetători ai Universității Politehnica Timișoara, multe din activitățile acestora fiind desfășurate în cadrul ICER.

Noul cămin va fi construit în regim P+2, pe terenul UPT, va avea o suprafață construită la sol de 1931 mp și o suprafață totală desfășurată de 5912,5 mp. În cele 123 de unități de cazare în regim normal, la care se adaugă 5 unități pentru persoane cu dizabilități, vor putea fi cazate maxim 275 de persoane. Camerele, cu o suprafață de 21 - 25 mp, sunt cu două paturi, cu baie proprie, iar pe holuri sunt prevăzute spații comune de lectură, chicinete și spălătorii.

Valoarea totală a investiției este de aproape 30 de milioane de lei, din care contribuția Companiei Naționale de Investiții este de 29.023.861,68 lei, iar cea a Universității Politehnica Timișoara este de 891.743,34 lei. În perioada următoare va fi lansată licitația pentru proiectarea și execuția lucrării.

 
Un nou cămin studențesc pentru UPT
 
 
 
 
ARUT Biblioteca Centrală  UPT Editura Politehnica Fundația Politehnica Timișoara AS Politehnica DCI Tele Universitatea Avizier UPT UPosT CCOC Sindicatul UPT AnelisPlus2020 Comunicate UPT
 
© Copyright 2020 Universitatea Politehnica Timisoara. Toate drepturile rezervate
UPT pe Facebook UPT pe Twitter UPT pe Google +