UNIVERSITATEA POLITEHNICA TIMISOARA
DEPARTAMENTUL RELATII INTERNATIONALE
 
 
 
 

AN PREGATITOR DE LIMBA ROMANA

 

Universitatea Politehnica Timișoara este acreditată să organizeze Anul Pregătitor de limba română în domeniile: matematică și științe ale naturii; științe inginerești; științe sociale; științe umaniste și arte; științe biologice și biomedicale.

Acest curs intensiv de limba română este obligatoriu pentru studenții străini care doresc să urmeze programe complete de studii predate în limba română. 

La curs se pot înscrie:

  1. Cetățeni din state terțe care doresc să urmeze studii în limba română (licență, masterat sau doctorat) la Universitatea Politehnica Timișoara sau o altă universitate din România. Taxa de școlarizare se percepe în valută. Valoarea acesteia este 1980 EUR/an universitar. 
  2. Cetățeni din state UE care doresc să urmeze studii în limba română (licență, masterat sau doctorat) la Universitatea Politehnica Timișoara sau o altă universitate din România. Taxa de școlarizare se percepe în lei. Valoarea acesteia este 2500 RON/an universitar.
  3. Români de pretutindeni care doresc să învețe sau să își îmbunătățească nivelul de limba română înainte de a urma un program de studii la Universitatea Politehnica Timișoara sau o altă universitate din România. Taxa de școlarizare se percepe în lei. Valoarea acesteia este 2500 RON/an universitar.

Număr de locuri: 100

Descrierea programului

Plan de învățământ

Fișele disciplinelor

Persoană de contact: Bianca ZABLATOSCHI, student-admissions@upt.rotel: 0256-403187

ALTE INFORMATII

 
 
   Documente utile pentru candidaţii la studii complete de licenţă, masterat sau doctorat din state terţe UE.
 
 
   Documente utile pentru candidatii din Republica Moldova, Albania, Bulgaria, Macedonia de Nord, Serbia, Ungaria, Ucraina şi diasporă.
 
 
   Admiterea la UPT a cetatenilor din state membre UE, state SEE si Confederatia Elvetia.
 
 
 
 
 
 
Piata Victoriei, Nr.2, 300006,
Timisoara, Romania
Tel. +40 256 403034, Fax. +40 256 403033
© Copyright 2024