Universitatea Politehnica Timișoara
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Atribuțiile și structura componenței CSUD și CȘD (2020-2024)

 
 
 1. Principalele atribuții ale CSUD sunt prevăzute la Art. 6(8) din Regulamentul Instituțional de Organizare și Desfășurare a Studiilor Universitare de Doctorat în Universitatea Politehnica Timișoara.
   
 2. Șase membri CSUD, cadre didactice universitare sau cercetători în IOSUD-UPT, sunt desemnați prin votul universal, direct și secret al tuturor conducătorilor de doctorat din universitate.
   
 3. Un membru CSUD, student doctorand în IOSUD-UPT, este desemnat prin votul universal, direct și secret al tuturor doctoranzilor din universitate.
   
 4. La nivelul IOSUD-UPT funcționează Școala doctorală de Studii Inginerești. Principalele atribuții ale CȘD sunt prevăzute la Art. 7(10) din Regulamentul Instituțional de Organizare și Desfășurare a Studiilor Universitare de Doctorat în Universitatea Politehnica Timișoara.
   
 5. Doi membri CȘD, cadre didactice universitare sau cercetători în IOSUD-UPT, sunt desemnați prin votul universal, direct și secret al tuturor conducătorilor de doctorat din universitate.
   
 6. Un membru CȘD, student doctorand în IOSUD-UPT, este desemnat prin votul universal, direct și secret al tuturor doctoranzilor din universitate.
 
 
Ultima actualizare: 2021-06-22
 
 
ARUT Eudres Biblioteca Centrală UPT Editura Politehnica Fundația Politehnica Timișoara AS Politehnica DCI Tele Universitatea Avizier UPT UPosT CCOC Sindicatul UPT Comunicate UPT
 
© Copyright 2022 Universitatea Politehnica Timisoara. Toate drepturile rezervate
UPT pe Facebook UPT pe Twitter UPT pe Google +