Universitatea Politehnica Timișoara
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Procesul de votare a membrilor CSUD și CȘD - 2020-2024

 
 
 1. Procesul de vot se desfășoară în Sala Mare a Senatului UPT, în intervalul orar 9:00 a.m. – 14:00 p.m., în data de 13 iulie 2021.
   
 2. Persoana cu drept de vot depune, la prezentare, actul de identitate la Comisia electorală și primește un buletin de vot semnat de președintele comisiei la momentul înmânării.
   
 3. Exercitarea votului presupune tăierea de pe buletinul de vot, cu o linie orizontală, a numelui candidatului / candidaților care nu întrunesc opțiunea alegătorului. Votarea se face în cabina de vot, utilizând instrumentul de scris disponibil în cabina de vot.
  Buletinul de vot se consideră valid dacă pe buletinul de vot rămâne un număr de candidați cel mult egal cu numărul de mandate disponibile, conform Art. 5.
   
 4. Buletinul de vot, împăturit cu ștampila de control în exterior, se introduce în urna de vot.
   
 5. Persoana cu drept de vot semnează în lista de electori în dreptul numelui său și recuperează actul de identitate de la comisia electorală.

 

 
 
 
Ultima actualizare: 2021-07-06
 
 
ARUT Eudres Biblioteca Centrală UPT Editura Politehnica Fundația Politehnica Timișoara AS Politehnica DCI Tele Universitatea Avizier UPT UPosT CCOC Sindicatul UPT Comunicate UPT
 
© Copyright 2022 Universitatea Politehnica Timisoara. Toate drepturile rezervate
UPT pe Facebook UPT pe Twitter UPT pe Google +