Universitatea Politehnica Timișoara
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dosarul de candidatură - CSUD/CSD

 
 
 1. Candidații pentru funcția de membru CSUD sau CȘD, cadre didactice universitare sau cercetători în IOSUD-UPT, depun până la data limită precizată la Art. 2, un dosar de candidatură ce conține:

 1. Declarație depunere a candidaturii (CSUD-CD, CȘD-CD);
 2. Curriculum vitae;
 3. Autoevaluarea cu privire la îndeplinirea standardelor minimale și obligatorii pentru acordarea atestatului de abilitare, în vigoare la data alegerilor.
   
 1. Candidații pentru funcția de membru CSUD sau CȘD, studenți doctoranzi în IOSUD-UPT, depun până la data limită precizată la Art. 2, un dosar de candidatură ce conține:

 1. Declarație de depunere a candidaturii (CSUD-SD, CȘD-SD);
 2. Curriculum vitae.Notă:

 • Dosarul de candidatură se depune la Registratura UPT (Rectorat UPT, P-ța Victoriei nr. 2, Timișoara) sau electronic pe portalul jr.upt.ro  (Registratura electronică UPT) până la data de 30 iunie 2021 (inclusiv).
   
 • Dosarele candidaților declarați eligibili vor fi postate pe site-ul UPT până în data de 6 iulie 2021, cu notificarea tuturor electorilor.

 

 
 
Ultima actualizare: 2021-06-22
 
 
ARUT Eudres Biblioteca Centrală UPT Editura Politehnica Fundația Politehnica Timișoara AS Politehnica DCI Tele Universitatea Avizier UPT UPosT CCOC Sindicatul UPT Comunicate UPT
 
© Copyright 2022 Universitatea Politehnica Timisoara. Toate drepturile rezervate
UPT pe Facebook UPT pe Twitter UPT pe Google +